ارائه آموزش فنی و حرفه ای به نانوایان با هدف ارتقا کیفیت و استفاده از روشهای نوین درپخت نان در استان چهارمحال و بختیاری

کد خبر: 54 تاریخ انتشار: 1390/05/12
نمایش: 2025
اخبار

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان چهارمحال و بختیاری ، درراستای سیاستهای دولت در جهت ارتقا مهارت شاغلین صنف نانوایی در چهارماهه اول سالجاری بیش از 8000 نفر ساعت آموزش اجرا گردید.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان ضمن بیان اینکه از زمان اجراي طرح هدفمندسازي يارانه‌ها و آزادسازي قيمت‌نان تقاضا جهت شرکت در دوره های ارتقا مهارت نانوایان افزایش یافته و تا کنون 8379 نفرساعت آموزش در این زمینه صورت پذیرفته ، افزود اجرای آموزش در زمینه پخت نان علاوه بر آشنایی فعالان این صنف با روشها و فرایندهای جدید و افزایش کیفیت نان ، آنان را در استفاده از فناوری های صنعتی و مکانیزه نمودن پخت نیز راغب تر می سازدو باعث می شود رقابت تنگانگي در زمينه توليد و عرضه نان با كيفيت به‌وجود ‌آيد و در نهايت در این رقابت واحدهايي موفق خواهند بود كه بتوانند در زمينه توليد با كيفيت بهترو استفده از روشهای نوین پخت بهتر عمل كنند
سعیدی با اشاره به اینکه این دوره ها در کلیه شهرستانهای استان ، جهت تقویت این صنف علاوه بر دوره مذکور دوره های اخلاق حرفه ای و بهداشت حرفه ای نیز در قالب آموزش اصناف و صنایع پیش بینی گردیده است.افزود با استفاده از مربی فارغ التحصیل دانشگاهی واجدالشرایط جهت آموزش نانوایان استان با بهره گیری ازامکانات ، ظرفیتها وپتانسیل واحدهای تولید نان ومراکز آموزشی دراستان تا پوشش کامل نیازهای آموزشی این صنف آموزشها ادامه می بابد.



 

افزودن دیدگاه


ارتباط مستقیم با مدیرکل


آدرس ایمیل ارتباط مستقیم با مدیر کل:
ali.karimzadeh1347@gmail.com

ارتباط با حراست کشور

اطلاعیه های سازمان

پیوندها