ديدار سرپرست اداره کل آموزش فني و حرفه‌اي استان چهارمحال و بختياري با امام جمعه شهرستان لردگان

کد خبر: 546183 تاریخ انتشار: 1404/08/07
نمایش: 33
اخبار
ديدار سرپرست اداره کل آموزش فني و حرفه‌اي استان چهارمحال و بختياري با امام جمعه شهرستان لردگان

در ادامه سلسله ديدارهاي مسئولان استاني با شخصيت‌هاي اثرگذار، سيدمحمد علوي**، سرپرست اداره کل آموزش فني و حرفه‌اي استان چهارمحال و بختياري، به همراه هيئتي متشکل از **هدايت‌الله رحيمي**، رئيس حراست، و **بهزاد وهابي**، رئيس امور عمومي اداره کل، با **حجت‌الاسلام مجتبي محمدي**، امام جمعه شهرستان لردگان، و **يداله خالدي**، مسئول دفتر امام جمعه، ديدار و گفت‌وگو کرد.

**مهارت‌آموزي؛ محور توسعه اقتصادي و اجتماعي  
در اين ديدار، سرپرست اداره کل آموزش فني و حرفه‌اي استان با تبيين رسالت و مأموريت اين سازمان، بر نقش محوري مهارت‌آموزي در ايجاد اشتغال پايدار تأکيد کرد و اظهار داشت: «سازمان فني و حرفه‌اي متولي ارائه آموزش‌هاي غيررسمي مهارتي به اقشار مختلف از جمله جوانان، زنان سرپرست خانوار، روستاييان و عشاير است و هدف نهايي آن، تبديل مهارت به ثروت و درآمد پايدار است.»  
وي با اشاره به آمار رسمي که نشان مي‌دهد دارندگان مهارت‌هاي کاربردي با بيکاري مواجه نيستند، خاطرنشان کرد: «مشکل اصلي، فقدان مهارت قابل تبديل به ثروت در بين بسياري از فارغ‌التحصيلان دانشگاهي است. بايد فرهنگ مهارت‌آموزي را جايگزين فرهنگ مدرک‌گرايي و جستجوي صرف شغل دولتي کنيم.»

درخواست همکاري براي ترويج فرهنگ مهارت‌آموزي و جذب خيرين  
علوي با تقدير از نفوذ کلام و جايگاه معنوي امام جمعه لردگان، درخواست کرد:  
1.  تبيين فرهنگ مهارت‌آموزي: از ظرفيت منابر و نماز جمعه براي ترويج فرهنگ مهارت‌آموزي در بين خانواده‌ها و جوانان استفاده شود.  
2.  جذب خيرين مهارتي: با توجه به محدوديت‌هاي اعتباري، از امام جمعه درخواست شد تا در شناسايي و جذب خيرين براي مشارکت در تجهيز کارگاه‌ها و توسعه زيرساخت‌هاي مهارت‌آموزي مساعدت نمايند.  
3.  تحول در آموزش‌ها: بر لزوم به‌روزرساني آموزش‌ها با توجه به فناوري‌هاي نوين مانند هوش مصنوعي و ايجاد رشته‌هاي تلفيقي متناسب با نيازهاي آينده تأکيد شد.

تدوين سند آمايش مهارتي و اولويت‌بندي مشاغل در لردگان  
وي از تهيه «سند آمايش مهارتي استان» با اولويت شهرستان لردگان خبر داد و گفت: «با شناسايي ظرفيت‌هاي مهارتي منطقه، دوره‌هاي آموزشي هدف‌مند و کاربردي متناسب با نيازهاي آتي طراحي و اجرا خواهد شد.»

عملکرد آموزشي و چالش‌هاي پيش‌رو  
در ادامه، مظفر حيدري**، رئيس مرکز آموزش فني و حرفه اي شهرستان لردگان، با ارائه گزارشي از عملکرد آموزشي شهرستان، اعلام کرد: «در شش ماهه اول سال جاري، در بخش خصوصي ۶۳۰ نفر، در بخش دولتي حدود ۱۶۰ نفر و در بخش سربازان ۱۲۰۰ نفر تحت آموزش‌هاي مهارتي قرار گرفته‌اند که در مجموع منجر به برگزاري حدود ۱۲۳۰ نفر-دوره شده است.»  
وي مهم‌ترين چالش پيش‌رو را «کم‌اقبالي به مهارت‌آموزي علي‌رغم وجود ظرفيت‌هاي خوب» دانست و گفت: «ريشه اين مشکل، ضعف در فرهنگ‌سازي و خروجي نظام آموزشي فعلي است که به سمت پشت‌ميزنشيني سوق داده است.»

**پيشنهاد تدوين سند پيشران توسعه اقتصادي لردگان  
سيدمحمد علوي با اشاره به ضرورت تعيين «پيشران‌هاي اقتصادي شهرستان» پيشنهاد کرد: «شهرستان لردگان به عنوان پايلوت استان، سندي براي تعيين مشاغل و حوزه‌هاي اقتصادي اولويت‌دار در افق ۱۰ تا ۲۰ سال آينده تدوين کند تا آموزش‌هاي مهارتي بر اساس آن متمرکز شود.»  

تأکيد بر همدلي و حمايت از نيروهاي مجموعه  
خالدي با تأکيد بر نقش «همدلي» در افزايش بهره‌وري، خواستار توجه بيشتر مديران به «حمايت معنوي» از کارکنان و خانواده‌هاي آنان through برگزاري اردوهاي خانوادگي و برنامه‌هاي تشويقي شد.

اظهارات سرمايه‌گذاران و فعالان بخش خصوصي  
يکي از سرمايه‌گذاران حاضر در جلسه نيز با اشاره به ظرفيت‌هاي بالاي شهرستان، بر لزوم «حمايت جدي نهادهاي دولتي و فرهنگي از سرمايه‌گذاران» براي جلوگيري از «دلسردي» و «خروج سرمايه» تأکيد کرد.  
وي پيشنهاد کرد از «کارگاه‌هاي راکد فني و حرفه‌اي» انعقاد قرارداد با «آموزشگاه‌هاي آزاد» استفاده بهينه شود.

سخن پاياني سرپرست اداره کل: عزم براي رفع مشکلات و خدمت‌رساني  
در پايان، سيدمحمد علوي با جمع‌بندي مباحث، قول داد: «با استفاده از اختيارات و ارتباط با مرکز، در اسرع وقت براي رفع مشکلات مطرح شده، در زمينه بهره‌برداري از ظرفيت‌هاي راکد و توسعه فضاي آموزشي، اقدام لازم را به عمل آورد.»  
وي هدف نهايي همه اين اقدامات را «خدمت به مردم» و «کاهش بيکاري جوانان» عنوان کرد.
#سرمايه_گذاري_براي_توليد
#ميم_مثل_مهارت
#پاي_کار_ايرانيم
📌 پيوندهاي مرتبط:
🌐 https://eitaa.com/46139730/6072
🌐 https://portal.ctvto.ir/news/546183
💎 روابط عمومي اداره کل آموزش فني و حرفه‌اي استان چهارمحال و بختياري
@maharatmedia

افزودن دیدگاه


ارتباط مستقیم با مدیرکل

آدرس ایمیل ارتباط مستقیم با مدیر کل:
mohammadalavisamani@gmail.com

ارتباط با حراست کشور

مسابقات مهارت

اطلاعیه های سازمان

پیوندها