رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور: راه اندازي كريدور تجاري سازي در راستاي حمايت از نخبگان و استعدادهاي برتر مهارتي
رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور از راه اندازي كريدور تجاري سازي در اين سازمان خبر داد.
به گزارش پيك مهارت آنلاين، به نقل از روابط عمومي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور، دكتر كورش پرند، رييس اين سازمان در مراسم افتتاحيه پانزدهمين مسابقات ملي مهارت بيان داشت:راه اندازي کريدور تجاري سازي به کمک بخش خصوصي براي تجاري سازي اختراعات نخبگان و استعدادهاي مهارتي از برنامه هاي اين سازمان است که با حمايت و همراهي معاونت علم و فناوري رياست جمهوري، معاونت توسعه کارآفريني و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي و صندوق مهر امام رضا (ع) آن را انجام مي دهيم.
معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي در ادامه بيان داشت: مسابقات جهاني مهارت هر دو سال يکبار توسط سازمان جهاني مهارت (WSI)در يکي از کشورهاي عضو اين سازمان برگزار مي شود و از بارزترين ويژگي اين مسابقات که از سال 1950 آغاز شده مي توان به افزايش تعداد کشورهاي شرکت کننده اشاره کرد.
رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور با اشاره به ارتقاي جايگاه تيم ملي مهارت کشورمان در مسابقات جهاني مهارت از زحمات روساي پيشين اين سازمان تشکر کرد.
دكتر پرند بيان داشت: کسب 2 مدال نقره در رشته هاي جواهرسازي و رباتيک، كسب مدال برنز در رشته طراحي وب، کسب هشت مداليون افتخار در رشته هاي مکاترونيک ، جوشکاري ، راه کارهاي نرم افزاري براي تجارت ، مديريت سيستمهاي تحت شبکه - فناوري طراحي گرافيک ، الکترونيک ، فناوري خودرو و طراحي مهندسي مکانيک از جمله دستاوردهاي چهل و دومين مسابقات جهاني مهارت- آلمان 2013 مي باشد.
وي در ادامه بيان داشت: کسب رتبه چهارم در رتبه بندي ميانگين امتياز تيمي در ميان 52 کشور شرکت کننده و صعود 2 پله اي رتبه ايران در ميانگين امتياز تيمي نسبت به دوره پيشين مسابقات ، کسب امتياز 516.91 معدل تيمي و صعود از سطح استاندارد جهاني ( سطح استاندارد جهاني امتياز 500 است) و برتري از كشورهايي از قبيل انگلستان –آلمان – فرانسه – كانادا –هلند – پرتغال – فنلاند – مالزي – دانمارك – بلژيك از ديگر دستاوردهاي تيم ملي مهارت جمهوري اسلامي ايران در دوره قبل مسابقات جهاني مهارت بود.
رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور در ادامه سخنان خويش از تشکيل شبکه ملي نخبگان و استعدادهاي برتر مهارتي براي نخستين بار توسط اين سازمان خبر داد.
دکتر پرند در ادامه به تأکيدات مقام معظم رهبري که فرمودند: "کشور به موازات نياز به علم به پنجه هاي کارآمد هم نياز دارد" و همچنين تأکيدات رياست محترم جمهوري که تغيير نگاه و نگرش به معيارها و کشف معيارهاي نخبگي را ضروري دانسته اند، اشاره کرد.
معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي بيان داشت: مصمم هستيم تا شبکه ملي نخبگان و استعدادهاي برتر مهارتي را در کشور توسعه دهيم و از آن بهره مند شويم که در اين راستا
نشست هايي با معاون محترم علم و فناوري رياست جمهوري نيز داشته ايم.
دکتر پرند خطاب به رقابت کنندگان پانزدهمين مسابقات ملي مهارت بيان داشت: شما به عنوان نخبه در کشور وظيفه بزرگي را بر دوش داريد.
رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور ادامه داد: در مدل جديد آموزشي با عنوان آموزش و اشتغال به کمک معاونت توسعه کارآفريني و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي، سازمان بهزيستي، صندوق مهر امام رضا(ع) برآنيم تا کارآ فرينان را در مرحله قبل، حين و بعد از توليد پشتيباني کنيم.
دکتر پرند نخبگان مهارتي را مخازن ارزشمندي براي کشور معرفي کرد و بيان داشت: شرکت هاي دانش بنيان بايد از اين ظرفيتهاي ارزشمند بهره گيرند.
وي در پايان به برگزاري نخستين مسابقات ملي مهارت معلولان همزمان با پانزدهمين مسابقات ملي مهارت در 4 حرفه طراحي گرافيک رايانه اي، کنده کاري روي چوب، کارور word و خياطي اشاره کرد و بيان داشت: در اجراي شايسته اين مسابقات مديران ستادي و استاني اين سازمان تمامي تلاش خود را مي کنند.
رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور در ادامه سخنان خويش از مسوولان سازمان بهزيستي و سمن هايي که در برگزاري نخستين مسابقات ملي مهارت ويژه معلولين همكاري كردند، تقدير کرد.