به گزارش روابط عمومي اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان چهارمحال و بختياري ، دبير کارگروه زنان روستائي ، عشاير و مناطق محروم رياست جمهوري در ديدار با مدير کل آموزش فني و حرفه اي استان ، بر تقويت بيش از پيش طرح توانمند سازي زنان مناطق کمتر توسعه يافته تاکيد نمود.
در اين نشست پريچهر سلطاني دبير کارگروه زنان روستايي ، عشاير و مناطق محروم در نهاد رياست جمهوري با مثبت ارزيابي نمودن اجراي طرح توانمند سازي زنان مناطق کمتر توسعه يافته در آموزش فني و حرفه اي استان چهارمحال و بختياري ، خواستار تقويت و اجراي گسترده اين طرح شد.
وي با اشاره به اينکه طرح مذکور ، طرحي علمي و ارزشمند است ، افزود با توجه به لزوم ارتقا بنيه اقتصادي زنان ، (با تاکيد بر زنان سرپرست خانوار و زنان بد سرپرست) ، طرح مذکور مي توانند راهکاري موثر در توانمند سازي اين قشر باشد.
تقي پور مدير کل آموزش فني و حرفه اي ضمن ارائه گزارشي از روند اجراي طرح توانمند سازي زنان مناطق کمتر توسعه يافته در استان ، هدف از اجراي اين طرح را اجراي عدالت آموزشي ، کاهش فقر ، کمک به اقتصاد و معيشت خانواده با مشارکت زنان، توانمندسازي نيروي بومي و کمک به توسعه مناطق کمتر توسعه يافته و ماندگاري نيروهاي بومي در اين مناطق از طريق مشارکت زنان دانست.
وي فعاليتهاي آموزش فني و حرفه اي در حوزه زنان را ، برگزاري دوره هاي مهارتي کوتاه مدت و تکميلي ، برگزاري آزمونهاي تعيين صلاحيت حرفهاي، اعطاي مجوز آموزشگاه فني و حرفهاي آزاد و اعطاي تسهيلات راه اندازي کسب و کار به کارآفرينان ، اعلام نمود و افزود آموزشهاي اجرا شده در مناطق کمتر توسعه يافته با الويت آموزشهاي بازارمحور در رشته هاي قالي بافي (تابلو فرش)، تراش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي، صنعت پوشاک، صنايع دستي ، ماهيهاي زينتي و بازاريابي مي باشد.
وي در ادامه خواستار تعامل دستگاهها و سازمانهاي ذيربط در جهت توسعه مهارت آموزي و به تبع آن توسعه منابع انساني استان شد و افزود طرح مذکور به نتايج قابل قبولي رسيده و در اين مرحله ايجاد بازراچه هاي محلي مي تواند ، کامل کننده فعاليتهاي صورت گرفته باشد ، که با همکاري شهرداري مناطق مختلف ، اميد است اين کمبود نيز مرتفع گردد.