دکتر سليمان پاک سرشت، معاون وزير و رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور امروز بيست و نهم آذر ماه جاري در دومين همايش حکمراني و مديريت محلي آموزش مهارت گفت: جنبش جدي مهارت آموزي، لازمه جهش اقتصادي است.
به گزارش روابط عمومي سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور، دومين همايش حکمراني و مديريت محلي آموزش مهارت با حضور دکتر شريعتمداري، وزير تعاون کار و رفاه اجتماعي، دكتر سلمان خدادادي، رئيس كميسيون اجتماعي مجلس، دکتر عزيزالله شهبازي، استاندار البرز، دكتر محمود بهمني نماينده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شوراي اسلامي، سيروس شفقي، معاون استاندار و فرماندار ويژه شهرستان کرج، مديران ستادي و استاني و ... در مرکز تربيت مربي و پژوهش هاي فني و حرفه اي اين سازمان امروز بيست و نهم آذر ماه جاري آغاز به کار کرد.
دکتر پاک سرشت ضمن خيرمقدم به حاضران گفت: با توجه به شرايط موجود در کشور مساله استفاده از توانمندي هاي نيروي انساني براي توسعه کشور اولويت پيدا کرده و اقبال به موضوع مهارت آموزي در صحبت هاي مقامات عالي کشور از جمله رهبر معظم انقلاب و رئيس جمهوري بي مانند است.
وي افزود : فقر مهارتي بزرگترين چالش کشوراست و اين درحالي است که مساله مهارت آموزي هنوز مساله جدي کشور نيست و اين موضوع با توجه به هدر رفتن نيروي انساني نگران کننده است .
پاک سرشت تصريح کرد: کشورهاي توسعه يافته جز با تکيه بر توان نيروي انساني خود و اولويت قراردادن مهارت آموزي به توسعه دست نيافته اند و ما نيز براي عبور از شرايط کنوني نيازمند نگاه تحولي به مهارت آموزي هستيم .
معاون وزير و رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور بيان داشت: در اين مقطع برنامه ريزي در نظام آموزشي کشور نيازمند بازنگري است .
پاک سرشت در ادامه گفت: درحال حاضر مشاغل و نيازهاي بازار کار مدام درحال رشد و تغيير است و تکنولوژي هاي مربوطه مدام درحال تحول و تغيير هستند در نتيجه ابزار و استانداردهاي آموزشي ما نيز بايد براي پاسخگويي به نياز هاي گسترده به روز باشد.
وي افزود: رويکردها به مهارت آموزي درحال تغيير است و ديدگاه تحولي براي اين مهم بسترسازي شده است.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور تأکيد کرد: نيازمند حمايت هاي وزير و نمايندگان مجلس براي تخصيص رديف بودجه هستيم چرا که در غير اين صورت نميتوان از تحول در مهارت آموزي صحبت کرد.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور اضافه کرد: در کنار نگراني براي توسعه مهارت آموزي بايد با تناسب ظرفيت هاي توليدي در اين حوزه کشور را در تامين نيروي انساني آن قوي کنيم چراکه بيش از ۸۰ درصد مشاغل در کشور به مهارت آموزي نياز دارند.
اين همايش بيست و نهم و سي ام آذرماه جاري در مرکز تربيت مربي و پژوهش هاي فني و حرفه اي با حضور رئيس سازمان، معاونان، مديران ستادي و استاني برگزار مي شود.