به گزارش روابط عمومي اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان، براي اولين بار در استان و با هدف ترويج فرهنگ سلامت ، گذر مهارتي تهيه صبحانه ايراني توسط اين اداره کل برگزار مي گردد.
محمود تقي پور ، مدير کل آموزش فني و حرفه اي استان، با اشاره به سلامت به عنوان موضوع روز جامعه ، وظيفه سازمانهاي زيربط در قبال اين موضوع اجتماعي و نقش غذاها در تثبيت سلامت ، از برگزاري دوره ي آموزشي تهيه انواع صبحانه ايراني به مناسبت دهه مبارک فجر جهت کليه بانوان شاغل در ادارات و دستگاهها با استفاده از اساتيد مجرب و صاحب نظر و در قالب تعامل با موسسات و آموزشگاههاي آزاد فني و حرفه اي فعال در اين حوزه خبر داد.
وي با بيان اين نکته که در حال حاضر بيماريهاي قلبي مهمترين عامل مرگ در جامعه است، بهترين راه براي کاهش ابتلا به اين بيماريها را تغيير سبک زندگي و به ويژه رژيم غذايي دانست و افزود کارکنان سازمانها و ادارات براي عملکرد بهتر، نيازمند داشتن يک الگوي تغذيهاي صحيح و مناسب هستند و تنظيم يک برنامهي غذايي متنوع و سالم علاوه بر ارتقاي رضايتمندي آنان، در بهبود هوشياري و پاسخگويي مناسب در محيط کار ، تأثير بسزايي خواهد داشت .
وي افزود در همين راستا اين اداره کل در نظر دارد بمناسبت دهه مبارک فجر با آموزش نحوه تهيه انواع صبحانه ايراني جهت بانوان شاغل در ادارات، با استفاده از پتانسيل موجود در آموزشگاههاي آزاد فني و حرفه اي گامي هر چند کوچک در جهت ترويج و توسعه فرهنگ سلامت در استان بردارد.